• Working Days

  11:00 - 18:30

 • Saturday

  12:00 - 16:00

 • Sunday

  Closed

FM Hair parturi-kampaamo - Hiussalonki Helsingissä

Olaplex-hoito: hiusten vallankumouksellinen pelastaja

Olaplex Hoito: Paranna Hiustesi Kuntoa & Vahvista Ne - Kaikki Mitä Sinun Tulee Tietää!

Olaplex-tuotteiden esittely

Olaplex on innovatiivinen ja suosittu hiustenhoitosarja, joka on kehitetty Yhdysvalloissa. Sarja sisältää kolme pääasiallista tuotetta:

Olaplex No. 1: Bond Multiplier

Bond Multiplier on ensimmäinen vaihe Olaplex-hoidossa. Se levitetään hiuksiin ennen kemiallista käsittelyä, kuten värjäystä tai permanenttia, suojaamaan hiuksia vaurioilta.

Olaplex No. 2: Bond Perfector

Bond Perfector on toinen vaihe hoidossa. Se levitetään hiuksiin kemiallisen käsittelyn jälkeen, auttaen palauttamaan hiuksen rakenteen ja korjaamaan vaurioita.

Olaplex No. 3: Hair Perfector

Hair Perfector on kotihoitotuote, jota voidaan käyttää viikoittain vahvistamaan hiuksia ja ylläpitämään hoitotuloksia.

Olaplex-hoidon hyödyt

Olaplex-hoito tarjoaa monia etuja hiuksille:

Vahvistaa hiuksia

Olaplex auttaa vahvistamaan hiuksia sisältäpäin, korjaamalla hiuksen rakennetta ja estämällä katkeilua.

Korjaa vaurioita

Olaplex-hoito auttaa korjaamaan hiusten sisäisiä vaurioita ja elvyttämään hiuksia, jotka ovat kärsineet kemiallisista käsittelyistä, kuten värjäyksestä ja permanentista.

Suojaa kemiallisilta käsittelyiltä

Olaplex suojaa hiuksia kemiallisten käsittelyjen aiheuttamilta vaurioilta ja auttaa välttämään hiusten katkeilua ja kuivumista.

Lisää kiiltoa

Olaplex-hoito lisää hiusten kiiltoa ja hehkua, jättäen ne terveen ja elinvoimaisen näköisiksi.

Olaplex-hoidon vaiheet

Olaplex-hoidon voi tehdä sekä kampaamossa että kotona.

Kampaamo-olosuhteet

Ammattilaiset voivat tehdä Olaplex-hoidon osana kemiallista käsittelyä tai erillisenä hoitona. Kampaamossa tehty hoito sisältää Bond Multiplierin ja Bond Perfectorin levityksen hiuksiin, mikä takaa parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Kotihoito

Kotona voit käyttää Olaplex No. 3: Hair Perfector -tuotetta viikoittain vahvistamaan hiuksiasi ja ylläpitämään kampaamossa tehdyn hoidon tuloksia.

Olaplex-hoidon tiheys

Olaplex-hoidon tarve riippuu hiusten kunnosta ja käsitellyistä hiuksista. Kampaamo-olosuhteissa tehty hoito voi kestää useita viikkoja, mutta kotihoidon avulla voit ylläpitää tuloksia ja vahvistaa hiuksiasi jatkuvasti.

Olaplex-hoito eri hiustyypeille

Olaplex sopii kaikille hiustyypeille ja -tekstuureille, mukaan lukien luonnonkiharat ja kemiallisesti käsitellyt hiukset.

Olaplex ja värjäys

Olaplex-hoitoa suositellaan erityisesti hiusten värjäyksen yhteydessä, sillä se suojaa hiuksia värjäysprosessin aikana ja auttaa säilyttämään värin kirkkaana pidempään.

Olaplex ja permanentti

Olaplex-hoitoa voidaan käyttää myös permanentin yhteydessä suojaamaan hiuksia kemiallisilta vaurioilta ja parantamaan kiharan kestävyyttä.

Olaplex ja hiustenleikkaus

Olaplex-hoito voi auttaa hiustenleikkauksen jälkeen palauttamaan hiusten terveen ulkonäön ja tunteen, erityisesti jos hiuksesi ovat olleet alttiina kemiallisille käsittelyille.

Yhteenveto

Olaplex-hoito on tehokas ja suosittu hiustenhoitomenetelmä, joka auttaa korjaamaan hiusten sisäisiä vaurioita, vahvistamaan hiuksia ja suojaamaan niitä kemiallisilta käsittelyiltä. Olaplex-tuotteita voidaan käyttää sekä kampaamo-olosuhteissa että kotona, ja ne sopivat kaikille hiustyypeille. Olaplex-hoidon ansiosta hiuksesi näyttävät terveemmiltä, kiiltävämmiltä ja elinvoimaisemmilta.

Usein kysytyt kysymykset

 1. Voiko Olaplex-hoitoa käyttää, vaikka hiukseni eivät olisi käsitelty kemiallisesti?

Kyllä, Olaplex-hoito sopii kaikille hiustyypeille ja -kunnoille. Se voi auttaa vahvistamaan hiuksia ja lisäämään kiiltoa, vaikka hiuksesi eivät olisi kemiallisesti käsitellyt.

 1. Kuinka usein voin tehdä Olaplex-hoitoa kotona?

Olaplex No. 3: Hair Perfector -tuotetta suositellaan käytettäväksi kerran viikossa tai joka toinen viikko, riippuen hiusten kunnosta ja tarpeista.

 1. Voiko Olaplex-hoitoa käyttää raskauden aikana?

Olaplex-tuotteet ovat turvallisia käyttää raskauden aikana. Kuitenkin, on aina hyvä keskustella asiasta lääkärin tai neuvolan kanssa ennen minkään hoitotuotteen käyttöä raskauden aikana.

 1. Mistä voin ostaa Olaplex-tuotteita?

Olaplex-tuotteita myydään monissa kampaamoissa, kauneushoitoloissa ja verkkokaupoissa. Varmista, että ostat tuotteet luotettavasta lähteestä, jotta saat aitoja Olaplex-tuotteita.

 1. Voiko Olaplex-hoitoa yhdistää muihin hiustenhoitotuotteisiin?

Kyllä, voit yhdistää Olaplex-hoitoa muihin hiustenhoitotuotteisiin. Kuitenkin, on suositeltavaa käyttää Olaplex-tuotteita yhdessä parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

Olaplex-hoito