• Working Days

  11:00 - 18:30

 • Saturday

  12:00 - 16:00

 • Sunday

  Closed

Airtouch Värjäys - Uusi Tapaus Hiusten Värjäyksessä

Airtouch hiusväri

Hiusten värjäys on yksi tapa muuttaa ulkonäköä ja ilmaista itseään. Kuitenkin, perinteiset värjäysmenetelmät, kuten raidat ja balayage, ovat voineet jättää hiuksiin selkeät rajat ja jopa vaurioittaa niitä. Onneksi on nyt uusi menetelmä nimeltä Airtouch-värjäys, joka on tullut mullistamaan hiusten värjäyksen maailman. Airtouch-värjäys on ainutlaatuinen menetelmä, joka tekee hiuksista kauniin kerrostetun näköisiä ja luonnollisen näköisiä. Tässä artikkelissa käymme läpi kaikki tärkeimmät tiedot Airtouch-värjäyksestä.

Tarkoitus

Mitä Airtouch-värjäys tarkoittaa?

Airtouch-värjäys on menetelmä, joka käyttää ilmanpaineella toimivaa erikoistyökalua, joka luo kauniita ja luonnollisia kerroksia hiuksiin. Airtouch-värjäyksessä käytetään erityistä tekniikkaa, joka auttaa luomaan pehmeän ja sulavan värimuutoksen hiuksiin. Menetelmässä on käytetty inspiroivaa työtä ja kokeilua varten monia vuosia ja se on tullut tunnetuksi erityisesti maailmankuulun kampaamon, Guy Tangin, käyttämänä.

Ero

Miten Airtouch-värjäys eroaa perinteisestä värjäyksestä?

Airtouch-värjäys eroaa perinteisestä värjäyksestä monin tavoin. Alla on lueteltu muutamia tärkeitä eroja:

 • Airtouch-värjäyksessä käytetään erikoistyökalua, joka toimii ilmanpaineella. Tämä työkalu auttaa luomaan kauniita ja sulavia värinmuutoksia hiuksiin.
 • Perinteisessä värjäyksessä käytetään yleensä foliota tai muita eristysaineita, jotka voivat vaurioittaa hiuksia. Airtouch-värjäyksessä ei tarvita eristysaineita, mikä tekee siitä hellävaraisemman vaihtoehdon hiuksille.
 • Airtouch-värjäyksessä luodaan pehmeitä ja luonnollisia kerroksia, jotka sulautuvat hiuksiin saumattomasti. Perinteisessä värjäyksessä sen sijaan saattaa jäädä selkeitä rajoja, jotka näkyvät esimerkiksi juurikasvussa.
Kenelle sopii?

Kenelle Airtouch-värjäys sopii?

Airtouch-värjäys sopii kaikille hiustyypeille ja -pituuksille. Se on erityisen suosittu niiden keskuudessa, jotka haluavat luoda luonnollisen näköistä kerrostusta hiuksiin ilman selkeitä rajoja. Airtouch-värjäys on myös hyvä vaihtoehto niille, jotka haluavat välttää voimakkaita kemikaaleja hiuksissa. Vaikka Airtouch-värjäyksessä käytetäänkin värjäystuotteita, se on yleensä hellävaraisempi vaihtoehto hiuksille kuin perinteinen värjäys.

Työprosessi

Miten Airtouch raidat tehdään?

Airtouch-värjäys tehdään erikoistyökalulla, joka toimii ilmanpaineella. Työkalun avulla kampaaja luo pehmeitä kerroksia hiuksiin, jotka sekoittuvat kauniisti yhteen ja sulautuvat hiuksiin saumattomasti. Menetelmä on melko nopea ja yleensä kestää noin kaksi tuntia, riippuen hiusten pituudesta ja paksuudesta.

Ero
Mitä eroa on Air touch värjäyksellä ja balayagella?

Airtouch-värjäys ja balayage ovat molemmat hiusten värjäystekniikoita, jotka luovat pehmeitä ja sulavia värinmuutoksia hiuksiin. Airtouch-värjäys kuitenkin käyttää erikoistyökalua, joka auttaa luomaan kerrostettuja hiuksia, kun taas balayage on tekniikka, jossa kampaaja maalaa värin suoraan hiuksiin. Balayage voi olla hieman voimakkaampi kuin Airtouch-värjäys, mutta molemmat menetelmät ovat hyviä vaihtoehtoja niille, jotka haluavat luoda pehmeitä ja sulavia värinmuutoksia hiuksiinsa.

Hyöty
Mitä hyötyä Airtouch-värjäyksestä on?

Airtouch-värjäys tarjoaa useita etuja perinteisiin värjäysmenetelmiin verrattuna. Alla on lueteltu muutamia hyötyjä:

 • Airtouch-värjäys luo pehmeitä ja luonnollisia kerroksia, jotka sulautuvat hiuksiin saumattomasti.
 • Airtouch-värjäys on hellävaraisempi vaihtoehto hiuksille kuin perinteinen värjäys, sillä siinä ei tarvita erittäin voimakkaita kemikaaleja.
 • Airtouch-värjäyksellä voidaan luoda monipuolisia värinmuutoksia, kuten vaaleita raitoja tai tummia varjoja.
 • Airtouch-värjäys sopii kaikille hiustyypeille ja -pituuksille.
 • Airtouch-värjäyksen lopputulos kestää yleensä pitkään, sillä värinmuutokset ovat pehmeitä ja sulavia.

Airtouch värjäys hinta

Airtouch värjäys hintoja löydät meidän hinnasto sivulla.

FAQ

Q: Mitä eroa on Airtouch-värjäyksellä ja ombrellalla? 

A: Airtouch-värjäys ja ombre ovat molemmat hiusten värjäystekniikoita, mutta niillä on erilaisia tavoitteita. Airtouch-värjäys luo pehmeitä ja luonnollisia kerroksia hiuksiin, kun taas ombre on tekniikka, jossa värinmuutos tehdään vain hiusten latvoihin. Ombre-tekniikka on yleensä voimakkaampi kuin Airtouch-värjäys ja luo selkeämmän eron hiusten värissä latvojen ja juurikasvun välillä.

Q: Kuinka usein Airtouch-värjäystä tulisi tehdä?

A: Airtouch-värjäyksen kesto riippuu henkilön hiusten pituudesta, paksuudesta ja tavoitteista. Yleensä Airtouch-värjäys kestää noin kahdeksan viikkoa, ennen kuin hiusten juurikasvu alkaa näkyä. Airtouch-värjäystä voidaan tehdä uudelleen, kun hiusten väri alkaa haalistua tai kun halutaan lisätä uusia kerroksia.

Q: Onko Airtouch-värjäys haitallista hiuksille?

A: Airtouch-värjäys on yleensä hellävaraisempi vaihtoehto hiuksille kuin perinteinen värjäys, koska siinä ei käytetä erittäin voimakkaita kemikaaleja. Vaikka värjäystuotteita käytetäänkin, Airtouch-värjäys on yleensä turvallisempi ja vähemmän haitallinen hiuksille. Kuitenkin, jos henkilöllä on jo hauraita tai vaurioituneita hiuksia, Airtouch-värjäystä tulisi harkita huolellisesti, jotta ei lisää hiusten vaurioita.

Päätelmä

Airtouch-värjäys on innovatiivinen ja luonnollinen tapa luoda kerrostettuja hiuksia ilman selkeitä rajoja. Menetelmä sopii kaikille hiustyypeille ja -pituuksille ja on yleensä hellävaraisempi vaihtoehto hiuksille kuin perinteinen värjäys. Airtouch-värjäys on myös erittäin monipuolinen, ja sen avulla voidaan luoda erilaisia värinmuutoksia ja korostuksia hiuksissa. Menetelmän avulla voidaan myös lisätä volyymia ja liikettä hiuksiin, mikä tekee siitä erittäin suosittun kampaamoissa ympäri maailmaa. Airtouch-värjäyksen tekeminen vaatii taitoa ja kokemusta, ja siksi on tärkeää valita luotettava ja ammattitaitoinen kampaaja, joka tuntee menetelmän ja sen eri vaiheet. Ennen värjäyksen aloittamista kampaaja arvioi henkilön hiustyypin ja -kunnon, sekä keskustelee henkilön kanssa hänen tavoitteistaan ​​ja toiveistaan. Tämän jälkeen kampaaja valitsee sopivan värin ja aloittaa värjäysprosessin. Kaiken kaikkiaan Airtouch-värjäys on erittäin suositeltava vaihtoehto henkilöille, jotka haluavat luoda pehmeitä ja luonnollisia kerroksia hiuksiin. Menetelmä on hellävaraisempi hiuksille kuin perinteinen värjäys ja sen avulla voidaan saavuttaa monipuolisia värinmuutoksia ja korostuksia. Muista kuitenkin, että Airtouch-värjäys vaatii ammattitaitoisen kampaajan ja oikeanlaisen hoidon pitkäkestoisen lopputuloksen saavuttamiseksi.