• Working Days

    11:00 - 18:30

  • Saturday

    12:00 - 16:00

  • Sunday

    Closed

Balayage - Tyylikäs hiusväri, joka sopii kaikille

Introduction

Balayage värjäys

Balayage on hiusväritystekniikka, joka on ollut suosiossa jo pitkään. Se on trendikäs ja luonnollinen tapa värjätä hiuksia, joka sopii kaikille hiustyypeille ja -pituuksille. Perfect-balayage on erityisen suosittu kesän aikana, sillä se luo aurinkoisen ja luonnollisen ilmeen hiuksiin. Tässä artikkelissa käymme läpi Balayagen edut, miten se tehdään ja kuinka sitä voi ylläpitää.

Työprosessi

Miten Perfect-balayage tehdään?

Perfect-B teknikka perustuu siihen, että hiusvärin levittäminen tapahtuu käsin, ilman foliota tai muita apuvälineitä. Perfect-B tekniikassa värjäys aloitetaan hiusten latvoista ja tyvestä tehdään kevyempiä raitoja. Tämä luo luonnollisen ja auringossa vaalenneen efektin hiuksiin.

Mitä eroa sillä on?

Balayage vai raidat

Tämä värjäys sopii kaikenikäisille sekä allergisille, koska tekniikan avulla et voi käyttää väriainetta hiusten juuriin.
Sopivin hiusten pituus tälle tekniikalle on keskipitkät tai pitkät hiukset. Voit määrittää hiustesi pituuden alla olevasta kuvasta.
Myös hiusten paksuudella on tärkeä rooli värjäyksessä. Pääsääntöisesti mitä paksummat hiukset, sitä kauemmin värjäys kestää, joten on parempi ottaa yhteyttä mestariin ja selvittää kaikki yksityiskohdat.

Hiustyyppi

Balayage Helsinki eri hiustyypeille

Perfect-B sopii kaikille hiustyypeille ja -pituuksille. Se sopii erityisen hyvin henkilöille, joilla on pitkät ja paksut hiukset. Perfect-B tekniikka luo pehmeämmän vaikutelman kuin perinteinen raidoitus, joten se sopii myös henkilöille, joilla on lyhyet hiukset.

Hiustenhoito

Kuinka ylläpitää Balayage-värjäystä?

Perfect-B värjäyksen ylläpitäminen on helppoa. Sen luonnollinen ilme kestää pitkään ja raidoituksen kasvaessa esiin se ei näytä epäsiistiltä. Perfect-B värjäystä voi ylläpitää esimerkiksi käyttämällä hoitavia hiusnaamioita ja suojaamalla hiukset auringolta.

FAQ

Usein kysytyt kysymykset - hiusten värjäys helsinki

Voinko tehdä Perfect-B värjäyksen kotona?
Perfect-B – värjäyksen tekeminen kotona ei ole suositeltavaa, sillä se vaatii tietyn taitotason ja osaamisen. Perfect-B värjäyksen tekeminen vaatii tarkkuutta ja kärsivällisyyttä, jotta lopputulos on mahdollisimman luonnollinen ja kaunis. Suosittelemme kääntymään ammattilaisen puoleen, jos haluat Perfect-B värjäyksen.

Kuinka usein Perfect-B-värjäystä tulisi ylläpitää?
Perfect-B-värjäystä ei tarvitse ylläpitää yhtä usein kuin perinteistä raidoitusta. Perfect-B – värjäys kasvaa kauniisti esiin, joten sitä ei tarvitse ylläpitää yhtä usein. Voit kuitenkin käydä ammattilaisen luona päivittämässä Perfect-B – värjäystäsi tarpeen mukaan.

Voinko tehdä Perfect-B-värjäyksen tummiin hiuksiin?
Perfect-B – värjäys sopii myös tummille hiuksille, mutta vaalennusprosessi saattaa viedä enemmän aikaa ja vaatia enemmän hoitoa tummille hiuksille. Ammattilainen osaa kuitenkin tehdä Perfect-B – värjäyksen tummiin hiuksiin oikealla tavalla.

Kuinka pitkät hiukset tarvitaan Perfect-B-värjäykseen?
Perfect-B – värjäys sopii kaikille hiustyypeille ja -pituuksille, mutta yleensä se näyttää kauneimmalta pitkissä hiuksissa. Perfect-B – värjäys voidaan kuitenkin tehdä myös lyhyisiin hiuksiin, jolloin lopputulos on pehmeämpi kuin perinteisessä raidoituksessa.

Lopuksi

Päätelmä

Balayage on trendikäs ja luonnollinen hiusväritystekniikka, joka sopii kaikille hiustyypeille ja -pituuksille. Perfect-B-tekniikka luo luonnollisen ja auringossa vaalenneen efektin hiuksiin. Balayage-värjäys kasvaa kauniisti esiin, joten sitä ei tarvitse ylläpitää yhtä usein kuin perinteistä raidoitusta. Balayage-värjäystä ei kuitenkaan suositella tehtäväksi kotona, vaan suosittelemme kääntymään ammattilaisen puoleen. Käyttämällä hoitavia hiusnaamioita ja suojaamalla hiukset auringolta, voit ylläpitää Balayage-värjäystäsi kauniina pitkään.

Ensimmäiseksi sijoittunut mallimme Perfect Balayage 2022 Helsinki -kilpailussa: